1 år..

Nu var det länge sen jag skrev igen.. och ganska mycket har hänt sen sist faktiskt =)
Tindra fyllde ju 1 år förr förra lördagen så hela dagen bestod av kalas för släkt och vänner :)
Tindra fick en massa roliga saker , men hon tyckte pappret var mer intressant än paketen haha. :)
Blev så himla nöjd med docksängen , hade ju inte en aning om den. SÅ det var ju lite roligt.. Sen fick hon en docka och lite andra saker.. :) EN hel lyckad dag för min sessa.. Hon var helt slut sen när alla hade gått hem så det blev bara välling och sängen för henne ..

Sen har det ju hunnit vara en helg till.. Så i fredags hade jag och Johan en myskväll me tända ljus i hela huset och kollade även på idol :) I lördags var jag i jönköping hela dagen.. TIndra var itne speciellt glad under hela dagen :( Det är så jobbigt att gå med henne i vagnen nu för tiden , Hon får sina utbrott hela tiden :( fattar inte vad jag gör för fel.. Iofs har hon ju haft kraftiga svampinfektioner min stackars lilla tjej. Usch man känner sig så hjälplös när hon har haft så ont. Men nu börjar det bli bättre :) Inget röd alls i rumpan idag iaf. =)
I söndags hade jag johan och Tindra en hel dag. Ute och söndags åkte lite . Himla mysigt. Sen hem till Putte och Maria för att äta lite indisk mat . gott.. :)

Annars har veckan hittills varit väldigt tråkig. Martina och Clara har lämnat oss själva här för att åka till Skövde.. Dumma er. haha . ne klart ni måste åka hem till din hemstad och umgås med dina nära och kära där... :) Men vi saknar er så pallra er hemåt :)

Snart helg igen ju. :) och på lördag blir det 40års fest. Var rätt många som skulle komma faktiskt så det blir nog trevligt , synd bara att dom ska bjuda på lax som varken jag eller johan tycker särskilt mycket om...

Jaha nu är det nog bestämt att vi bor kvar i huset, men vi har planer på att bygga ut , så om vi får bygglov så blir det nog det :) Hoppas hoppas. Börjar ju faktiskt att bli för litet , och lär ju vara det om något år iaf... hihii..

nehe nu ska jag fortsätta ringa Martina, ska ju boka hotell och lite :)
men ha det så bra. *
Tindra du har hela mitt hjärta... Mamma älskar dig..


oo blir så trött ...

oo blir så trött . Vi beställde en ny soffa från mio i början av juli , så det blev ju lite längre leveranstid,.
Och förra onsdagen så kom dom, men det var fel färg :( åå va arg jag blev, Johan blev ju ännu argare.
Det skulle ta ännu 8 veckor tills den rätta kom.. Men chefen ringde och bad om ursäkt så vi fick denna som lånesoffa tills den riktiga kommer . Så den kom igår :) jätte skön att sitta i, men fel färg dock..
Men kommer ju se lite bättre ut på fotona så :)

jaja , nog om det . Idag är det lördag.. Veckorna bara springer iväg och helgerna..
Inget vettigt har jag gjort idag..
Älsklingen byter tak hemma. Allt skulle vara klart tills på måndag , men det blir nog inte det.
Så nu kommer det dra ut ännu längre, usch vill  nu =)

jaha bara 1 vecka tills min sessa fyller 1 år. Så på lördag blir det kalas .
HOn har redan fått en för tidig födelsedagspresent av min moster . EN liten docka som hon trixar lite med. :)
vi ska på 1 årskontroll snart också..  Ska bli kul och se hur mycket hon har växt och hur mycket hon väger. Hon springer ju hela tiden så kanske har hon inte gått upp så mycket. men lite. Hon äter som en häst.
Det är inte många som förstår hur mycket hon kan äta , men vara så liten som hon är? haha..
3 tänder har hon fått , men fler är nog på väg. Hon skiter typ 4 gånger innan klockan hinner bli 11 på förmiddagen.


Nehe ska snart hämta älsklingen, vi ska åka ut till fiffle och släppa ut hundarna och sedan ska vi hem och bara mysa massa... har vi inte gjort sen förra helgen.. Han har haft så mycket att göra nu den sista tiden, tycker synd om honom..
Så ikväll ska han få lite massage haha :) får väl se om jag har några kunskaper kvar från massagekursen haha.
Nehe nu är det verkligen dags att göra något annat..*
Just det, imorgon flyttar Anna panna till storstan :) så himla glad för din skull , du kommer ju stormtrivas det tror ajg=)

Älskar min lilla familj. :)

RSS 2.0