Urinvägsinfektion :(

Godkväll :)
Sitter i soffan just för tillfället . Kikar lite på äntligen hemma . :)


Igår klarade jag inte av värken i magen längre , så åkte upp till förlossningen i Eksjö . Fick göra Ctg , och UL .
Allt såg bra ut, inga regelbundna värkar ,vilket är bra :) lite förvärkar dock , men det hör till + att det börjar ju blir tungt nu när man har 2 i magen. Man säger ju att när man är i vecka 30 är man fullgången som när man väntar en i vecka 40 , så ja det är ju tungt nu måste jag säga.. Och tvilling 2 gillar att sparka på kanten av min livmoder sa läkaren . men det bästa av allt när jag gjorde UL var att hon kunde se att tvilling 1 verkar ligga neråt med huvudet . Det var nog det bästa med att jag fick göra UL =) hoppas hoppas den ligger så nu till den 8e , för sen lär det nog inte finnas så mycket mer plats att vända sig på .. SÅ håll tummarna..
Men ja , till magärken . Urinvägsinfektion igen . BLÄÄ . fast det är bara 2a gången jag får det denna gången under graviditeten , hade ju det 4 eller 5 gånger när jag väntade Tindra + att jag fick ligga inne på sjukan . Men hoppas det släpper . Har så fruktansvärt ont i magen än .

Tindras faster och hennes sambo tog med Tindra på tomtesmyg idag , taack :)
Fick lite egen tid , skönt. =)

Ja just det. igår när jag var uppe på förlossningen träffade jag Jessica och Otto och deras nyfödde lille Olle . Super sööt :) han har ni lyckats bra med gumman. och när man får se små söta bebisar så blir man ju bebissjuk till max..


Längtar till torsdag då jag ska adventsstäda här hemma :) Och sätta upp mina fina stjärnor och allt sånt. MYYS! Bara lite snö och sol som fattas . Och på söndag ska vi ner på julmarknad + att jag fyller 21 år .

Nehe dags att vara lite social här hemma kanske!
Imorgon blir det mysfrukost med Sanna panna <3

Inte myckeT!!

Godkväll .
Har duschat min sessa och hon är lagd nu , hoppas hon sover i sin egna säng hela natten .
Hon har kommit in till oss nu både natten mellan fredag/lördag , Lördag/söndag . och när hon kommer är hon ju ganska pigg så ligger hon och pratar och sparkar , och sparkar i sängen . Undrar hur det blir med 2 till i sängen sen ? Mamma och pappa hade ju 3 små döttrar i sin säng ett bra tag, och väldigt ofta iaf =) så jag får väl igen nu antar jag.. Men Tindris är ganska söt när hon kommer för hon vill att man ska hålla om henne så hon håller fast armen så den domnar nästan av ;) Men nu när man är fet och knappt kan sova om nätterna är det bara jobbigt när hon kommer in . aja , det löser sig..

Har haft något konstigt i min kropp hela natten och dagen också , låg vaken från halv 2 till 6 idag på morgonen , spydde och hade mig . och en massa förvärkar :/ usch . Så Johan tog med Tindra ut till fiffle idag , så fick jag egen tid ända till halv 2 . :) låg mest och sova hela förmiddagen faktiskt . och är helt slut i kroppen, undra om det är på gång ? nee . det tror jag inte . är ju bara i vecka 33 . :)
Men någon som det är på gång för så är det nog Jessica , hoppas vi iaf .. :) håller tummarna gumman.. och hoppas jag får ett mms inom det snaraste . :)


Helgen gick som vanligt förbi i rasande fart..
Fredagen blev det fredagsmys , men både jag och johan somnade framför idol .
Igår kikade vi på någon dålig film johan hyrde . han har verkligen värdelös filmsmak..

Veckan som kommer händer nog inte alltför mycket .
Sanna kommer hem så ska käka mysig onsdagsfrukost med henne :) hon åker till Thailand en månad på fredag den lilla fuskisen ;) jag vill åka jag med. Men jag får väl det bra i regnet här skulle jag tro.
Någon som sa att det bara hade varit 4 soliga dagar än så länge i november? tragiskt eller ?
Ska kolla ut tapeter till källaren också , men är nog ganksa säker på vad jag vill ha ! :)
och hoppas även att handfatet till toaletten kommer denna vecka , vilket jag inte tror egentligen . Men vi kan ju hoppas lite iaf :) känner mig som en liten tattare som borstar tänderna i köket ? bläää...

Längtar till UL den 8 december . Ska även göra CTG då . Hoppas bara jag går så länge ? och hoppas innerligt att bebis 1 har vänt sig , vore ju toppen . så jag slipper kejsarsnitt :( JAG VILL INTE!!!! förresten har jag börjat kolla på förlossningskliniken som går på 4an ,och borde verkligen inte titta. Men har svårt att låta bli . Men jag har nog fått en väldigt förlossningsrädsla :/ usch ja...


Nehe nu ska jag nog ta och mysa mig ner hos min sambo som kikar på tvn .
Älskar min lilla familj!!


Mest tankar och funderingar!!?

God onsdagskväll :)
Har precis lagt lilla Tindris , hoppas hon somnar nu bara :)
Själv sitter jag framför tvn , där jag tänker tillbringa resten av kvällen :)
ÄR själv ikväll medans älsk är och äter ostkaka med sina vänner , något dom har fått för sig haha.
Men det är underbart att vara själv och och inte behöva tänka på någon ;)

Onsdag idag och halva veckan är gjord . Börjar bli segt att gå hemma och vara sjukskriven faktiskt :(
Tindra går på dagis varje dag mellan 9-13 så då får jag lite egen tid på förmiddagen , då hinner jag ju göra ärenden på stan och sånt dära som också kan vara skönt att göra själv :)

Börjar ju närma sig BF också , eller ja än så är det ju några veckor kvar, på fredag går jag in i vecka 33 .
Veckorna bara rusar iväg, kan inte komma på att det gick så här snabbt när jag väntade Tindra. ?
Toan börjar bli klar nu också ;) duschen funkar äntligen. Att det kan vara så svårt att få tummen ur ibland asså ?
Fick däremot ett brev idag att handfatet kan dröja upp till 2-3 veckor . . Känner att jag vill ha allt klart nu..

Johan har lovat att han ÄNTLIGEN ska sätta gips nere i källaren för att svärfar sen ska komma och tapetsera. Känner att jag vill helst ha klart det med innan det är dags för dom små att komma till världen..
Fast helst skulle jag vilja ett helt nytt hus , ett stort hus :) men jag får nog drömma mig bort lite, för jag har då inte råd med något större just för tillfället iaf :(

Börjar få massa julkänslor nu också . eller egentligen inte pga av vädret , bara regn och rusk hela dagarna :(
Det är ju inte roligt att gå ut , för då blåser man ju bort + att man blir dygnsur :( Ne nu vill jag ha SNÖ och sol :)
Men det ska bli mysigt att sätta upp julstjärnorna och allt sånt där , det är ju till nästa helg ju :) och sen är det ju julskyltning nästa söndag  ! och jag fyller 21 nästa söndag .

Och ja , 21år och snart 3barnsmamma var ju inget jag tippade på för några år sen ;) eller vad säger du Lottis ? haha. ne men faktiskt så trivs jag med livet . Visst ibland kan jag tänka hur slutkörd jag kommer att vara och att jag bara skulle ha 2 barn ... ? men det blir inte alltid som man vill själv .

Har fått lite funderingar på hur det ska gå med 2 små , är ju bara van med att ha en liten?
Amma båda samtidigt ? går det så smidigt som det ser ut på alla bilder och det som man läser??
Kommer dom få kollik ? Kommer vi få sova på nätterna som nu och som när Tindra var liten ? vi var ju så bortskämda då . Tindra somnade vid 6 , vi väckte henne så hon fick lite mat vid 10tiden , sen somnade hon om och sov till 7, 8 på mornarna ? Nu går hon ju och lägger sig runt 7 tiden , och vaknar i regel vid 7, halv 8 på morgonen . vilket passar mig eller oss utmärkt . då får vi egen tid och allt på kvällen .
ja det är tur att vi har båda släktsidorna här runt omkring oss som kommer att ställa upp och hjälpa oss, eller jag hoppas det iaf =) sen hoppas vi ju även på att våra små ska få en kusin snart ? inte på min sida dock ,men vi håller tummarna för Johans syster :)

ja usch , det blev ett långt inlägg . Ganska tråkigt om mig och mina tankar kanske. 
Men men . ha det så bra .
Vill bara tilllägga att jag saknar mina vänner så mycket , men till jul är ni alla hemma , och jag hoppas att jag med är hemma och kan umgås med er :)


Inget att göra!

Godmiddag .
Sitter framför tvn med datorn i knät , medans min lilla sessa sover lite middag . :)
Fick mat hemma hos mor min idag , och det tackar man ju inte nej till :)

Igår var jag på stan med Frederica och lilla Noah :)
Och med lite peppande ord om kejsarsnitt så känns det lite lugnare nu . MEN jag vill nog fortfarande inte göra det , :( Jag hoppas verkligen på att tvilling 1 vänder på sig , och det är NU =) jag får ju ändå tänka på att jag har en vild 2åring hemma efter jag har fått bebisarna.. Då vill jag kunna röra mig som normalt .. ja usch ja.
Går in i vecka 32 imorgon så än är det ju några veckor kvar, hoppas vi :)
Men just nu känner jag mig allmänt fet , och trött hela tiden. Flåsar för ingenting längre.. :(
Usch vad jag klagar nu känner jag .


Jaha tvillingvagnen är hämtad , ska bara köpa lite påslakan till . Lina sa att dom skulle få in söta påslakan med Pingu , annars har jag vart inne på Laban . Men det hade jag ju med Tindra , kan ju vara kul med lite annorlunda denna gången :) Får ju inte bli för barnsligt heller ;)
Och väntar på att svärfar ska slipa och måla sängarna , så jag även kan köpa lite söta påslakan sätt till dom :)
Jag längtar så tills ni är ute nu mina små pluttar :) Visst det kommer nog bli tufft med en 2 åring och 2 nyfödda små busar . men vi klarar detta jag och Johan <3 tur att man har hela släkten häromkring också som kan hjälpa till .


Nehe nu ska jag nog göra lite annan nytta än sitta här . :)
Ska nog färga Fredericas hår ikväll :)
ha en trevlig kväll . :)


Säte :(

Heej.
Söndag kväll och jag och min lilla älsking sitter i soffan och har ätit varma mackor , och kikar på ensam mamma söker..

I fredags så var Emelie, Patrik , Maja , Emma och Johannes här hemma och åt tacos , kollade på idol och spelade Alias vilket var väldigt trevligt :)
Lördagen mådde jag skit hela dagen :( usch usch . men blev piggare framåt 8 på kvällen .
Johan och Tindris var hos johans föräldrar och jag var helt själv hemma . var väldigt skönt att bara tänka på sig själv :)
Idag har vi firat farsdag , först här hemma och sen hemma hos mina föräldrar  . Där fick vi söndags stek, och fika på det :) gott gott...
Och nu sover min trotsiga lilla prinsessa :) och vi sitter här , ska kolla på någon film som johan hade hyrt sen..

Var ju på UL i fredags . Mina små änglar börjar bli stora och få mindre plats nu.
Och gissa vad , dom har lagt sig i säte :( och när det är tvillingar så försöker dom ju inte vända på barnen. Hade det varit 1 så hade dom gjort det. Men än är det några veckor kvar , så håll tummarna att den ena vänder sig iaf :) vill inte göra kejsarsnitt :( det skrämmer mig . Jag har varit med om en normal förlossning , jag vet hur det är . Man har ont för stunden och sen försvinner den , men kejsarsnitt ? hur ska jag må efter det? neee fyyyyy.
Nu dröjjer det några veckor innan vi ska tillbaka på UL igen. Dom växer som dom ska iaf ,och det är huvudsaken :) Tvilling 1 väger 1700 g och Tvilling 2 väger 1600 . Eller ja uppskattningsvis är det så :)


Nehe nu ska jag fortsätta kika på ensam mamma söker .
Ha det så bra ...

Dagisplatser!!

Hallå .
Skulle ha uppdaterat bloggen igår , men jag somnade som en stock klockan 8 .. I soffan dock , men sen tog jag mig ur soffan och tänkte kolla på film i sängen men där somnade jag efter 10 minuter . Så så rolig var jag igår kväll . Stackars älskling . Vi hade ju tänt ljus och en brasa för att ha en myskväll . Men icke sa nicke!!

Blev jobb hela helgen ,fast jag skulle vart ledig . Men det gör ju inget .
Imorgon ska jag träffa läkaren och då blir jag nog sjukskriven tror jag nog.. Kan väl vara skönt kanske ?
har ju kommit på att jag har en hel del att fixa med innan det är dags för mina små änglar att komma till världen .
Oh det vore rätt roligt om jag hade förberett lite mer denna gången än med Tindra . Då var ju Johans syster och mamma här och gjorde allt innan vi kom hem. :) haha.

Vår dagmamma har tagit beslutet att säga upp sig :( vilket är tråkigt. MEn samtidigt som jag förstår henne ABSOLUT. man orkar inte ta hur mycket skit som helst tyvärr. och det är synd att det slutade som det slutade eftersom Tindra älskar henne . Det kommer bli jobbigt för min sessa att skolas in på nytt och på dagis denna gången dessutom. :/
1 valet blev Vilans förskola
2 valet blev Tomasgårdens förskola
3 valet blev Tomaslundskolans förskola
Hoppas innerligt att vi får plats på någon av dom , och vi går ju lite före dom andra eftersom vi redan har plats i kommunen :) så det känns ju lite bra för oss , men mindre bra för er andra som har sökt :(
Men hoppas det löser sig i slutänden...


Nehe nu får jag väl passa på att göra lite nytta här , medans Tindra är hos dagmamma .
Dom skulle fira en lille Isac som fyller 3 imorgon och alla barnen skulle vara idag så då fick även Tindra vara där :) Och jag ska hämta henne vid 1 . Men än så länge har jag hunnit med det jag ska :)

På fredag ska jag göra ultraljud igen . Nu är dom stora och dom börjar få väldigt ont med plats i magen. Det känns . Och man får sparkar både här och där , men ondast gör på mina revben . ajj ajj ajj..
Längtar lite efter att få göra ultraljud igen . Det är mysigt på något sätt <3
Sen ska jag även få träffa Emelies lilla sessa på fredag när jag ändå är i eksjö . oo vad jag ska lukta och mysa . Finns inget bättre än bebislukt.

Nehe nu ska jag göra annat . Ha en bra måndag :)


RSS 2.0