Underbart =)

Tisdag kväll och jag har döö trist . :(
Men Anna har vart hemma nu i måndags och idag och har lekt med mig . Underbart =)
Och på lördag kommer både Anna och Lotta hem från Götet för att följa med till Skirö och festa loss . :)
Sanna kommer även på förfesten hoppas vi på ! =)
Tror lördags kvällen kommer bli kanon =) hoppas hoppas. Det vore även kul om lite gammalt folk kom också som förr i tiden .
Tänk för 4 årsen , då kunde man inte tro att jag skulle bli mamma . Världens festprinsessa var jag då .
Ibland kan man sakna den tiden , man brydde sig inte om någon annan än sig själv :) Det var tider . Jag ångrar ingenting av mitt förflutna , jo en del saker som vi inte behöver ta upp . Men vi hade jämt så kul förr . =)

Idag öppnade man lönespecen , var lite dåligare än vad jag trott , men känns ändå bra =)
Men sen kollade jag igenom alla räkningar som jag ska betala imorgon och det känns mindre bra .. :(
Hoppas på mina skattepengar snart plus pengar från alfa kassan , om jag får några vill säga . :/
Vet íaf vad jag ska köpa för mina skattepengar :D KOmmer bli super bra , och snart ska vi börja med badrummet ! Börjar bli ett måste nu .. Förfaller nog snart helt . Det kommer nog bli exakt som jag vill ha det . Hoppas min käre gubbe går med på det =) Han har ju iofs bestämt allt annat i huset så det får jag nog bestämma ..


jaha 4 dagar jobb denna vecka , känns ju lagom bra eller inte . Vill ha mer jobb.. Dessutom 2½ timme på fredagen endast . Vill ha mer timmar på fredag . Stor helg i helgen också =) jobbar lördag dag och söndag kväll =)

Förresten grattis Sara och Backe till huset som ni har köpt :)
Är ni mer än väl värda måste jag säga . =)

Längtar så till helgen . Mina älskade vänner kommer hem=)

Förresten så har Tindra kommit in i en väldigt jobbig trots . :( Hon vill inte lyssna på mig alls , slåss och skriker . hon har även börjat nypas en väldans massa .. Är det någon mer än jag som har problem som kanske kan hjälpa mig hur jag ska bete mig , har ingen aning :( Känner mig som världens sämsta mamma ibland asså-,, ja usch ja...

Nehe nu ska jag ta tag i mitt liv.. =)
ha det bra .

Sminklektion :)

Godkväll . :)
Dagen i sig har varit väldigt tråkigt , städade hela förmiddagen .
Jag fattar inte att en familj på 3 personer skitar ner så mycket :/ Eller egentligen är det väl inte så skitigt , men golven blir ganska smutsiga eftersom Tindra tycker det är roligt att kasta mat på golvet , eller råkar tappa ut mjölk ,. Sen har jag väl ett allvarligt problem med , måste dammtorka , dammsuga och torka golven minst en gång i veckan . Plus städa toaletten och byta handdukar där . Usch hatar våran toalett .

Men snart så ska vi renorvera den . Ska bara skrapa ihop dom sista pengarna till det . Behöver ju inte stå för allt eftersom försäkringen täcker mycket , men sen vill vi köpa ny toastol , kommod och en ny dusch . Nytt och fräscht =)
Men åter till städningen . Många tycker att jag har lite städmani , men så är det nog . Gillar att ha det snyggt och fräscht omkring mig , . Är ju inte så där mysigt att gå barfota på äckligt golv kanske ? haha .
Men ni som känner mig vet ju hur mycket jävla jag kan stöka ner också :p typ som när jag kom hem från Göteborg , man bara slänger alla kläder på golvet . haha . Så jaa , jag kan nog vara rätt äcklig jag med ;)


Ikväll hade jag och Frida en sminkkurs från mary kay . Gud va mycket jag inte visste asså .
Men vi blev så himla fina med lite färger . Inte ofta jag använder ögonskugga .
Till slut hade jag till och med läppglans på läpparna . :) haha.. Ne men det var verkligen lärorikt och roligt =)

Jag saknar mina vänner så grymt mycket , men snart kommer Anna hem igen , då blir det fika och en massa kramar , sen kommer Sanna , Lotta och Anna hem nästa veckan tror jag va ? :) då blir det ekbacken .
Jag fick några timmar jobb på lördag dag så det känns ju faktiskt väldigt bra =)
Ska även jobba imorgon från 7.45 till 17 och fredag 7.30 =) känns väldigt bra . Vart lite lugnt denna vecka på jobb .
MEn snart har jag mitt sommarschema . Känns bra att gå på Schema , så man vet hur och när man ska jobba =)

Igår var jag och tittade på min syster som gick balen , och för en gångs skull så var hon väldigt fin :)


Nehe nu ska jag nog krypa ner i sängen , men först lite mys med min man som kom hem precis =)


Nu ska vi kämpa du och jag Lotta :) vi ska klara det här  .


Underbar helg :)

Godkväll . :)
I torsdags kväll åkte jag till Göteborg till mina underbara vänner Anna och Lotta :)
Blev en lugn och mysig kväll med lite skvaller som vanligt . Dom vill ju gärna veta lite vad som händer och sker här i Vetlanda nu när dom inte bor kvar här .
I fredags så träffade jag Madde och vi var och fikade när Anna hade slutat , sen hem och slänga i lite tvätt för att sedan åka och handla på systemet och mat till kvällen . Var kul att träffa Madde , inte setts på typ 5 år .. Tiden går väldigt fort . Men det kändes bra och hade lite och prata om , och om gamla minnen hahah :)
På kvällen lagade jag mat till Lotta , Anna och Ulle . Gott blev det ..
Lördagen var det upp tidigt för att åka in till stan och shopa en massa och för att sedan ta oss till , ja vad det nu hette för att hejja på Pierre och hans pappa och släktingar för dom skulle springa Göteborgsvarvet . å shit va folk det var överallt . Nästan lite jobbigt där ett tag .
Sen hem och handla lite mat att laga och vila en stund, för att sedan slira om till Partyy =)
och vilken kväll det blev haha . Var ganska städad faktiskt . :)
Det blev Excet , tror det stavas så haha. Och va kul vi hade verkligen .
Lite träningsvärk i vaderna efter mycket dansande och skoskav av nya skorna .
Värdelöst att ta på sig nya skor... Men som sagt en helt sjuk bra kväll :)
Men en sak har jag kommit på att storsstan är inget för mig , haha . Trivs ganska bra i lilla Vetlanda . :)

Idag blev det att ta farväl av vännerna . Käkade Donken och kramades :) Men vi syns ju snart igen . =)

Väl i Nässjö blev man hämtad av Johan och Tindra . Pussades och kramades en massa .
Tindra blev överlycklig av att se mig . Jag blev superglad av att se henne med . Hon fyller mitt hjärta av kärlek min lilla tös . När vi kom hem ville hon bara pussas hela tiden och gosa . :) Så nu har jag lagt henne för natten så nu ska jag väl mysa lite med min älskling med.  Har faktiskt saknat honom också.. Men ändå har det varit väldigt skönt att få komma bort . Man får liksom nya krafter och tag igen :) och orkar vara en bra mamma och sambo , plus städerska haha :)

Nehe nu blir det mys tror jag . :)
Ha det underbart :)

3 år . <3

Godkväll . Har precis lagt min sessa för natten . <3
Nu sitter jag här och funderar på om jag skulle ta och städa , men jag har ingen ork för det tyvärr..  :(
Idag har jag vart med Sara och Emil hos hästarna . Jag är livrädd för hästar , usch . haha . tror dom fattar det också och tycker inte om mig . haha . Men dom är faktiskt väldigt fina , en del iaf =) Men Sara tjatar ju om att jag ska rida , men först ska vi få upp Johan sen kan jag kanske rida :) haha... jag vet ju inte hur man gör eller något för den delen heller .
Sen efter det så hämtade vi Tindra hos dagmamma och gjorde kycklinggryta . mumma så gott :)
Och sen har vi inte gjort allt för mycket . Tindra har varit på ganska dåligt humör idag , skulle inte ens bada , Hon som älskar att bada ..

Hon är så söt , i lördags sa hon Morfar och Kajsa . :) och när hon har bajsat så säger hon bajsa . haha .
Hon kan även tvätta händerna och munnen och torka sig själv :) Men pratet måste hon snart bli bättre på . För när hon fyller 2 så har jag för mig att dom ska kunna prata ganska mycket . ? eller har jag fel??

Igår vart det 3 år med älsklingen med . :)
Fast vi hade det mysigt i lördags kväll , köpte hem Chili Thai mat och kollade på en ganska bra film och bara hade en massa mys . : ) fick även rosor , jag var dum som inte köpte något haha . Men han vet ju hur mycket jag älskar honom så .. Vi har en massa planer han och jag . <3 Ska inte sälja huset iaf har . Utan ska göra klart allt vi har påbörjat och lite annat smått och gott.. Är så glad att allt har löst sig mellan oss 2 . Du är mitt allt och har varit det sen ja väldigt långt tillbaka . Du och Tindra , ni är mitt liv . <3


Och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Göteborg . Till världens bästa systrar Samuelsson . :)
Va kul vi ska ha det-.. Har massa att göra innan jag ska åka på torsdag bara :/ , vet bara inte hur jag ska hinna med allt .
Synd att Sanna inte kunde följa med ... :/

Jobba onsdag kväll iaf , har jobbat ganska mycket nu det senaste, 4 helger på raken , men det ger lite pengar sen i slutänden : )

nehe , nu ska jag kanske ta tag i mitt liv , saknar min plutt som är o jobbar. :/

Skärp er!!!!

Torsdag kväll och jag har lagt lillan för natten . :) det är helt underbart att hon går och lägger sig mer eller mindre vid 7 tiden varje kväll . Man får ju sin egna tid : )
Men hon vaknar ju oftast vid 7 tiden också på morgonen ,
men ibland brukar vi mysa i min säng så somnar vi om en liten stund till . massa mys*

Jaha imorgon är det helg , ska jobba kväll imorgon , fram till 12 på lördags förmiddagen och hela söndagen . Ganska skönt att inte jobba så länge på lördag för då kan jag och min familj hitta på något eftersom jag åker till Göteborg nästa helg , och vad jag längtar eller ? :) kommer bli kalas ..
Åker på torsdag kväll och kommer hem på söndag kväll , men kommer så klart sakna min sessa och babe en massa.. Men det är nyttigt för oss att vara ifrån varandra lite också . :)
Ni som är föräldrar ni förstår :) Och om det skulle hända något så är det ju inte jätte långt från Göteborg faktiskt :D


Jag har fått en liten galen ide också , förra fredagen fick jag ju för mig att bli lite ljusare i håret , och det blev ju ganska bra då , men idag skulle jag försöka igen och det blev oranget , ser ut som pippi långstrump . USCH . Men imorgon ska jag köpa silverschampo för idag var det slut ... Så får ge det en chans . annasr blir det mörkt igen . Men skulle ju faktiskt vara kul att vara lite ljus nu till sommaren , och eftersom utväxten är ljus så behöver jag ju inte färga så ofta . hihi . Ni som inte vet , jag är blond från början . :)

Kollade på hitta hem innan och det var söta små franska bulldogar med . En sån skulle jag vilja ha .
Liten och gosig och ta ingen plats :) hihi. Har önskat mig en av Johan i födelsedagspresent . Hoppas jag får en . =)


Sen den hära staden är väldigt tråkig faktiskt .
Fattar inte varför man inte bara kan låta andras pojkvänner vara .
En del av dom har faktiskt familj och barn .. Låt dom få vara det .
Hur kul är det att veta att man kanske ha splittrat en kärleksfull familj ?
ne fy , skärp er...


Nehe nu kommer snart min pojke hem . Då blir det en väldans massa mys . <3


Bokat och klart :D

Söndag kväll och jag har så tråkigt :( Har jobbat hela dagen till kvart i 5 ,
och lagom när jag kom hem åkte Johan till Jkpg för att jobba lite . :( Men det har gått fort och bra att jobba idag faktiskt =)
Jag trivs ganska bra i patrullen . Härliga människor man jobbar med : )
Så i torsdags kväll blev det jobb , och likaså fredag kväll. Lördagen bestod av ledighet på mitt schema . Helt underbart :)
Först var jag och Tindra och hälsade på Annika och Freja ute i sjunnen . Tindra och Freja gick väldigt bra ihop :) Lite kul att man har kontakt med några i sin föräldragrupp .. =) Och Annika , väldigt go och trevlig tjej faktiskt , även att det skiljer lite på våran ålder så är hon så himla bra . Så ja tack för allt i lördags . : )

På kvällen var Sara , Backler och lille Emil och grillade här för att sedan gå ner och kika på crusingen :)
Var några fina bilar iaf ... Sen blidde det ganska tidigt i säng för att upp o jobba idag :)

Hann ju med o luncha me Anna , Lotta , Sofie och stackars lille Pierre med en massa tjejer . :p
Mycket skvaller och skit :)
Och tack Lotta potta för att du hjälpte mig med mitt hår i fredags , blev dock lite oranget , men lite mer slingor så blir det nog bra till slut ;) hihi..

Nu är biljetterna bokade till GÖTEBORG 14-17 maj . :) Gu va kul vi ska min tjejer .
Och på fredagen jobbar visst både Anna och Lotta , och jag ska försöka ta mig till stan och fika med en gammal vän .
Ja vi får ju se hur detta slutar haha.. Bonnen från småland i stor stan you know =)

Nästa helg är det 3 år med baby med. Eller ja 3 och 3 , vart slut i några månader , men det räknas väl inte eller ?
Jobbigt sånt där.. Men är iaf överlycklig att det är DU , JAG och våran lilla TINDRIS <3 
Vi 3 , en liten familj , har hus, volvo (snart utbytt)  Lite vuxenpoäng där va.. :)
Längtar tills Tindra är lite större och hon och jag kan hitta på grejer och hon förstår allt och kan prata och säga precis vad hon menar . All ålder har sin charm : )

Ne nu ska jag göra lite nytta tror jag för att sedan bädda ner sig i
sängen och vänta på att min gos ska komma hem.. <3

RSS 2.0